АСІНО ФАРМА СТАРТ виступила генеральним партнером V Національного конгресу неврологів, психіатрів та наркологів України | Acino в Україні

Новини

АСІНО ФАРМА СТАРТ виступила генеральним партнером V Національного конгресу неврологів, психіатрів та наркологів України

Середа 22 Березня 2017

News Image

16-17 березня 2017 року у місті Харків, відбувся V Національній конгрес неврологів, психіатрів та наркологів України  «Неврологічна, психіатрична та наркологічна допомога в Україні: тенденції розвитку та сучасні виклики». Конгрес відбувається раз на п’ять років та збирає спеціалістів галузі на одному майданчику з усієї країни.

Цього року у широкомасштабному фаховому заході взяли участь понад 1000 провідних науковців та практичних лікарів зі всіх регіонів України.

Організаторами конгресу є Національна академія медичних наук України, МОЗ України, Науково-практичне товариство неврологів, психіатрів і наркологів України, ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України», Харківський національний медичний університет МОЗ України, Харківська медична академія післядипломної освіти МОЗ України.  Конгрес проходив під головуванням академіка НАМН України Віталія Івановича Цимбалюка.

Одним з генеральних партнерів конгресу виступила компанія АСІНО ФАРМА СТАРТ, яка надзвичайно яскраво була представлена інформативним стендом.

Програма Конгресу включала наступні напрямки:

1.Основні напрямки наукових досліджень у неврології, психіатрії та наркології в умовах українських реалій.

2.Інноваційні підходи, засновані на даних доказової медицини, в діагностиці, терапії та реабілітації осіб з неврологічними, психічними та наркологічними розладами.

3.Стан неврологічної служби в Україні та можливості й перспективи міжнародного співробітництва в психіатрії та наркології.

4.Стан психіатричної та медико-психологічної допомоги в ЗСУ в умовах проведення АТО.

В рамках конгресу відбулося 6 науково-практичних симпозіумів, 6 секційних засідань неврологів, 4 секційних засідань психіатрів, 3 секційних засідання наркологів, одне засідання медичних психологів, 5 освітніх лекцій, наради та майстер-класи, а також 244 стендових доповідей.

Під час конгресу багато уваги було приділено результатам вивчення нових фармацевтичних препаратів, які застосовуються у неврології та психіатрії. Інтерес широкої аудиторії викликали виступи доповідачів, що були присвячені висвітленню сучасних принципів діагностики та лікування шизофренії, депресії, біполярного аффективного розладу та епілепсії, що є одним з провідних напрямків діяльності АСІНО ФАРМА СТАРТ. Дані доповіді були представлені провідними лідерами думки: Марутою Н.О., Кожиною Г.М., Мангубі В.О., Марценковським І.А та Марценковською І.І.

Завантажити пост-реліз

Завантажити у “Здоров’я України”