ACINO в Україні підтримала фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України | Acino в Україні

Новини

ACINO в Україні підтримала фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України

Понеділок 2 Листопада 2020

30 жовтня 2020 року в рамках церемонії з нагоди відзначення 96-ї річниці утворення фізкультурно – спортивного товариства «Динамо» України відбулося урочисте підписання договору про співробітництво між Товариством та швейцарською фармацевтичною компанією ACINО в Україні з метою здійснення заходів, спрямованих на укорінення здорового способу життя і популяризації масового спорту серед співробітників компанії та населення країни, сприяючи реалізації державної політики у цій сфері.

ACINO в Україні вже з 2016 року підтримує діяльність ФСТ «Динамо», яке забезпечує виконання державних завдань з розвитку фізичної культури і спорту, підвищення рівня професійної підготовки працівників та військослужбовців правоохоронних органів, та залучає дітей та молодь до занять фізичною культурою і спортом. Адже фізкультурно – спортивне товариство «Динамо» України та ACINO в Україні у своїй діяльності мають спільну мету – забезпечити здорове й якісне життя української нації.

В рамках заходу ACINO в Україні була нагороджена подякою за сприяння в розвитку фізичної культури і спорту, та надання підтримки олімпійському руху. Отримуючи дану відзнаку, Генеральний директор ACINO в Україні Євген Заїка подякував та прокоментував: «ACINO в Україні активна в соціальній сфері, долучаючись до державних програм та створюючи ряд власних проєктів й ініціатив, спрямованих на поліпшення якості життя української нації. Програми з оздоровлення нації та розвитку фізичної культури і спорту, які забезпечує ФСТ «Динамо», – фундамент для здорового майбутнього наших поколінь. І в цьому ми вбачаємо найвищу цінність для нашого суспільства, особливо, коли сьогодення вимагає підвищеної уваги до фізичного здоров’я населення на тлі пандемії. Сподіваємося, що наша співпраця матиме свої позитивні результати, адже тільки спільними зусиллями ми можемо досягнути того, щоб в країні зростала сильна й здорова нація! Щиро вітаю колектив динамівців з річницею та бажаю нових перемог та яскравих здобутків, що примножать славу нашої держави!»/

ФСТ «Динамо» України, утворене 31 жовтня 1924 року, є однією з найбільших спортивних організацій країни, яка об’єднує понад 600 колективів фізичної культури, це понад 185 тисяч осіб.

«Динамо» впродовж років залишається флагманом українського спорту. І зараз, у надзвичайно непростий час глобальних випробувань, товариство стабільно працює, реалізуючи численні спортивні та соціальні проєкти. Наразі близько тисячі динамівців є членами національних збірних команд з різних видів спорту і ми докладемо зусиль для їхнього успішного виступу на міжнародних змаганнях. Співпраця з такими небайдужими партнерами як ACINO надасть змогу і далі зберігати унікальну практику розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, здійснювати підготовку спортсменів національних збірних команд України та забезпечувати подальшу реалізацію програм з оздоровлення нації», – прокоментував перший заступник голови ФСТ «Динамо» України Віктор Корж.

Товариство організовує та координує роботу спортивних секцій із 113 олімпійських та неолімпійських видів спорту , а також 16 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які об’єднали у своїх лавах близько 5 тисяч дітей. За часи незалежності України спортсменами «Динамо» було здобуто 68 олімпійських медалей.