Acino в Україні відзначена 4 нагородами на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2022» | Acino в Україні

Новини

Acino в Україні відзначена 4 нагородами на конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2022»

Середа 28 Грудня 2022

Наприкінці 2022 року Асоціація Корпоративних медіа України відзначила діяльність Acino в Україні у щорічному конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України», підсумки якого підбивали під час XVII-го бізнес-форуму «Корпоративні комунікації під час війни. Наближаємо перемогу України!».

Acino отримала три ґран-прі та одне срібло у різних номінаціях відповідно:

  • корпоративний фільм “Діяльність Acino у воєнний час” – за вагомий інформаційний внесок фільму, висвітлення дій у сфері соціальної відповідальності компанії, стійкості та волі до перемоги;
  • сторінка компанії у Facebook соціального проєкту «Твій безмежний світ» – за інтеграцію масштабної діяльності компанії в єдиному мультимедійному каналі, системність та професіоналізм, потужну роль у формуванні репутації галузевого лідера;
  • корпоративний авторський календар Acino 2022 – за підтримку і просування важливої теми збереження екології, гармонійну інтеграцію календаря в реалізовані еко-проєкти компанії, естетичність та професіоналізм;
  • серія відео флешмобів «Дякую за працю» та «Наші мрії» – за функцію єднання команди співробітників, духопідйомну тональність, формування бачення і віри у квітуче майбутнє України.

Всього на розгляд журі було подано 45 корпоративних проєктів, створених вітчизняними та міжнародними компаніями з різних галузей економіки.

Крістіна Кривошеїна, керівник напрямку корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Acino в Україні та країнах СНДвиступила запрошеним спікером бізнес-форуму та розповіла на прикладах реалізованих корпоративних проєктів у 2022 році про роль місії, культури і цінностей бренду у побудові корпоративних комунікацій під час війни, як зберегти репутацію, підвищити довіру і лояльність цільової аудиторії, який інтерактив зі співробітниками має позитивний ефект та яку тональність комунікацій використовує компанія та канали для охоплення кожної обраної категорії стейкхолдерів.

Асоціація Корпоративних медіа України – громадська організація, яка об’єднує професіоналів та експертів у сфері корпоративних комунікацій, маркетингу, PR, журналістики, реклами. Щорічний конкурс «Найкраще корпоративне медіа України» покликаний виробити стандарти корпоративної журналістики, дизайну, методів інформаційного впливу на цільову аудиторію. До складу журі входять визнані професіонали у сфері корпоративних комунікацій, зв’язків з громадськістю, соціально-комунікаційних технологій, маркетингу та реклами, управління персоналом, а також фахівці відомих видавничих будинків. Конкурс проводиться за номінаціями в п’ятнадцяти категоріях медіапроєктів.

Слідкуйте за новинами Acino в соціальних мережах FacebookLinkedInYouTube та Twitter.