Acino в Україні отримала подяку від Президента Зеленського | Acino в Україні

Новини

Acino в Україні отримала подяку від Президента Зеленського

Понеділок 16 Січня 2023

Швейцарська фармацевтична компанія Acino в Україні отримала знак подяки від імені Президента України Володимира Зеленського та платформи UNITED24 за підтримку України та українського народу у вирішальну мить.

Відзнаку створено з бахмутівської солі та кримського ракушняка – символів української незламності й віри у велику перемогу.

Нагадаємо, Acino від перших днів повномасштабної війни надає підтримку населенню та державі. Від 24 лютого компанія спрямувала на гуманітарні цілі вже 66,5 млн грн., зокрема:

  • понад 200 тис. упаковок лікарських засобів продуктового портфелю компанії загальною вартістю 58 млн грн., що використовуються у неврології, психіатрії, кардіології, терапії та ендокринології;
  • 2 мільйони гривень грошової допомоги на підтримку Збройних Сил України;
  • 4 мільйони гривень на забезпечення гуманітарних й медичних потреб Міністерства охорони здоров’я України в межах всесвітньої ініціативи Президента України UNITED24;
  • 2 мільйони гривень виділено благодійному фонду «Нестримні» на придбання 4-х автівок для транспортування гуманітарної допомоги, переміщення та евакуації співвітчизників із зон активних бойових дій і окупованих територій, та 10-и генераторів для забезпечення електроенергією тих, хто у потребі;
  • лікарські засоби на суму 150 тисяч гривень в межах партнерської допомоги БФ «Реконструкції та розвитку України», що забезпечує прифронтову зону та зруйновані лікарні в областях надсучасними мобільними шпиталями для надання невідкладної допомоги пораненим.

Так тисячі громадян країни через МОЗ України, понад 260 лікарень, військових шпиталів, громадських організацій та благодійних фондів, вже отримали надану Acino допомогу.