Acino увійшла до ТОП-15 компаній за “Індексом компаній, дружніх до родини” | Acino в Україні

Новини

Acino увійшла до ТОП-15 компаній за “Індексом компаній, дружніх до родини”

П'ятниця 5 Квітня 2024

News Image

У квітні 2024 CSR Ukraine та The Page презентували результати дослідження серед компаній, що підтримують співробітників та їхні сім’ї у непрості часи. Acino увійшла до ТОП-15 компаній, діяльність яких оцінювали за такими критеріями: корпоративна культура, робоче місце і графік роботи, програми соціальної підтримки працівників/-ць, які мають родини, програми безпеки та підтримки працівників/-ць і членів їхніх родин під час воєнних дій, програми підтримки працівників/-ць, які на війни або повернулися з війни, та також членів їхніх родин.

Acino робить все для того, щоб співробітники відчували турботу з боку компанії: забезпечує медичне страхування команді та надає додаткові знижки на страхування членів родини, виплачує заробітну плату мобілізованим співробітникам, проводить вітамінізацію родин, оплачує перебування в дитячому садочку для дітей співробітників з Києва.

“У нас втілюється концепція wellbeing, яка полягає у турботі про фізичне та ментальне здоров’я співробітників та надання їм відчуття стабільності і впевненості у майбутньому. Ми побудували сучасний спортивно-навчальний комплекс та компенсуємо частину вартості відвідувань масажного кабінету на території заводу. А ще, ми піклуємося про майбутнє – всім нашим співробітникам нараховуємо кошти на рахунок у недержавному пенсійному фонді”, – Наталія Снімщікова, директор з управління персоналом в Acino.