Зміна дизайну упаковок ACINO Україна | Acino в Україні

Новини

Зміна дизайну упаковок ACINO Україна

Середа 4 Квітня 2018

Шановні клієнти та партнери,

звертаємо вашу увагу, що в ACINO Україна триває процес зміни дизайну упаковок лікарських засобів виробництва фармацевтичного заводу «Фарма Старт», який входить у швейцарську групу компаній ACINO.

Новий дизайн упаковок лікарських засобів українського фармацевтичного підприємства «Фарма Старт» символізує інтеграцію в єдину систему цінностей швейцарської групи компаній ACINO. Саме так ACINO Україна робить ще один крок назустріч пацієнтам і фахівцям у сфері охорони здоров’я, підвищуючи лояльність і довіру до компанії та демонструючи абсолютну відданість високим швейцарським стандартам якості продукції на усіх етапах її виробництва.

Зверніть, будь ласка, увагу, що враховуючи великий асортимент лікарських засобів, які входять до продуктового портфелю компанії ACINO Україна, процес зміни дизайну усіх упаковок може потребувати певного часу, тому в аптечних мережах у роздрібній продажі можуть бути різні серії медичних препаратів, виробництва компанії ACINO, одночасно з упаковкою як нового, так і старого дизайну, відповідно до затвердженого періоду імплементації нового дизайну для кожного препарату.

Завантажити файл з інформацією щодо оновленого дизайну продуктового портфелю ACINO Україна

Читати на Apteka.ua