Завод Acino “Фарма Старт” відвідали студенти Харківського фармацевтичного університету | Acino в Україні

Новини

Завод Acino “Фарма Старт” відвідали студенти Харківського фармацевтичного університету

Четвер 4 Липня 2024

Ми постійно проводимо екскурсії для студентів, але ця зустріч з майбутніми фахівцями фармацевтичної галузі була особливою. Виробничий майданчик Acino відвідали переможці стипендіальної програми, започаткованої нашою компанією цього року у Харківському національному фармацевтичному університеті. Керівники з різних функцій поспілкуватися з талановитою молоддю, презентували свої функції та можливості кар’єрного розвитку.

Організатори підготували насичену та цікаву програму, яка складалася не тільки з кількагодинного візиту виробництвом та презентацій різних департаментів Acino, а й неформального спілкування з учасниками.

У кожному з виступів наші менеджери зробили все можливе, щоб студенти отримали вичерпну інформацію про можливості, цінності, корпоративну культуру та великі амбіції компанії. Студенти були вражені сучасними технологіями та високими стандартами якості, які використовуються у виробництві лікарських засобів, а також атмосферою професіоналізму та командної роботи, яка панує на підприємстві.

Сподіваємося, що вже з осені такі візити талановитих студентів продовжаться. Будуємо фармацевтичне майбутнє разом!