Євгена Заїку, генерального директора ACINO в Україні та країнах СНД, визнано топ – менеджером року у конкурсі «Панацея 2017» | Acino в Україні

Новини

Євгена Заїку, генерального директора ACINO в Україні та країнах СНД, визнано топ – менеджером року у конкурсі «Панацея 2017»

П'ятниця 22 Вересня 2017

14 вересня 2017 року у КВЦ «Парковий», Київ, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців  XVIII національного щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея 2017». На церемонії були присутні 300 фахівців фармацевтичної галузі з усієї України. Мета конкурсу – відзначити лідерів фармацевтичної галузі, які зробили найвагоміший внесок у справу забезпечення ліками пацієнтів України, та розкрити професійний потенціал.

Під час церемонії Топ-менеджером року в номінації «Персона року» було оголошено Євгена Заїку, регіонального директора у країнах СНД ACINO Group (Швейцарія), генерального директора виробника лікарських засобів «Фарма Старт» (Україна). За результатами комплексних маркетингових досліджень та думкою експертів галузі було визнано, що компанія ACINO в Україні під керівництвом Євгена Заїки продемонструвала рекордні результати в найкоротші терміни.

Євген Заїка під час церемонії нагородження виголосив: «Шановні колеги та друзі, по – перше, велике вам дякую за надану мені довіру. Наша компанія була єдиною, яка не злякалася інвестувати значні кошти в Україну та придбати фармацевтичне підприємство. Ми змогли протягом 2 років не тільки збільшити у два рази наші продажі, а й створити більше ніж 200 нових високооплачуваних робочих місць, що є особливою гордістю нашого колективу. І в першу чергу, я хочу подякувати своїй команді: виробництву, маркетингу та службі продажів, тому що без них ми б не досягли такого результату. Дякую!».

Станом на липень 2017 р. компанія посідає 14-те місце в рейтингу маркетуючих фармацевтичних компаній за обсягами роздрібного продажу лікарських засобів у грошовому еквіваленті та вже другий рік поспіль є однією з найбільш швидкозростаючих компаній серед топ-20. На момент придбання, 1 жовтня 2015 р., компанія посідала 23-тє місце (згідно з даними аналітичної системи дослідження ринку «PharmXplorer»/«Фармстандарт» компанії «Proxima Research»).

Рейтинг категорії «Персона року» був складений партнерами конкурсу – маркетинговим агентством «MASMI-Ukraine» на основі сформованих факторних моделях, де враховувались індекс частоти згадувань, індекс переваг експертів, і ступінь відповідності «ідеальному» профілю. Експертна вибірка для репутаційного дослідження налічувала 126 представників компаній-виробників та компаній-дистриб’юторів.

Завантажити прес-реліз

Читати на Аптека.ua