АСІНО ФАРМА СТАРТ вивела на український ринок новий продукт «МОРІНГА-ЙОРУБА» | Acino в Україні

Новини

АСІНО ФАРМА СТАРТ вивела на український ринок новий продукт «МОРІНГА-ЙОРУБА»

Понеділок 31 Липня 2017

News Image

Наприкінці червня 2017 року український виробник лікарських засобів «Фарма Старт», компанія швейцарської фармацевтичної групи ACINO, поповнив портфель препаратів новим продуктом власного виробництва – «МОРІНГА-ЙОРУБА», який сприяє зниженню рівня глюкози у крові та нормалізації ліпідного обміну в організмі. Продукт є дієтичною добавкою на основі рослинної сировини та відпускається у формі капсул №30 та №60.

«МОРІНГА-ЙОРУБА» – це капсули з сухим порошком листя морінги маслянистої (Moringa oleifera), що використовується як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, яке містить вітаміни А, С, Е, групи В, каротиноїди, поліфеноли, флавоноїди, алкалоїди, глюкозинолати, дубильні речовини, сапоніни, оксалати, фітати.

Сировина для дієтичної добавки «МОРІНГА-ЙОРУБА» виростає в центрі Африканського континенту на плоскогірному плато Йоруба, в його найбільш важкодоступній частині, рослина некультивована, тобто дикоросла. Фітохімічний аналіз листя дерева морінги показав, що воно багате на калій, кальцій, вітамін C, речовини білкової природи та флафоноїди.

«Виведення на ринок продукту «МОРІНГА-ЙОРУБА» демонструє прагнення компанії до пошуку нових шляхів для задоволення потреб українських пацієнтів з порушеннями вуглеводного та ліпідного обміну», – зазначив Євген Заїка, Генеральний директор українського виробника лікарських засобів «Фарма Старт», компанії фармацевтичної групи ACINO.

Завантажити прес-реліз