Acino відзначає Всесвітній день серця 2022 | Acino в Україні

Новини

Acino відзначає Всесвітній день серця 2022

Четвер 29 Вересня 2022

News Image

Acino, компанія, яка виробляє та просуває якісні лікарські засоби для покращення життя пацієнтів у всьому світі, сьогодні, 29 вересня 2022 року, у Всесвітній день серця підтримує інформаційну кампанію з підвищення обізнаності про серцево-судинні захворювання (ССЗ), що організована під егідою Всесвітньої федерації серця.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я [1], серцево-судинні захворювання, включаючи хвороби серця та інсульт, є основною причиною смерті в усьому світі, забираючи майже 18 мільйонів життів щороку. Всесвітній день серця – це можливість привернути увагу до заходів запобігання та лікування серцево-судинних захворювань, які можуть бути вжиті як людьми, так і компаніями в усьому світі.

Доступ до лікування та медичних знань щодо серцево-судинних захворювань у різних країнах світу значно відрізняються. Понад 75% смертей від ССЗ припадає на країни, що розвиваються[2]. Як лідер, який пропонує терапевтичні рішення для лікування серцево-судинних захворювань, Acino стоїть на передовій із забезпечення пацієнтів у всьому світі ефективними і доступними ліками.

Acino також визнає важливість освіти як основного профілактичного заходу для боротьби з серцево-судинними захворюваннями в громадах, які найбільше постраждали від цих захворювань. Acino співпрацює з постачальниками медичних послуг у всьому світі, поєднуючи свій медичний досвід із локальними знаннями, з метою підвищити обізнаність про ризики ССЗ, здоров’я серця та переваги вибору на користь здорового способу життя в тих частинах світу, які найбільше постраждали від ССЗ.

«Ми знову з гордістю відзначаємо Всесвітній день серця. Завдяки нашому досвіду в забезпеченні пацієнтів і медичних працівників на ринках, що розвиваються, якісними серцево-судинними лікарськими засобами, Acino має унікальні можливості, щоб зробити свій цінний внесок у забезпеченні профілактики та лікуванню серцево-судинних захворювань», – коментує Єва Копечна, керівник міжнародного департаменту медичних, регуляторних питань та фармаконагляду Acino.

Acino в Україні вже не перший рік підтримує дану кампанію в країні, що охоплює як фахівців кардіологічних спеціальностей і пацієнтів, які страждають на ССЗ, так і пересічних українців.

[1]  Читати на https://www.who.int/
[2] Читати на https://world-heart-federation.org