Acino об’єднала серця для людства у Всесвітній день серця 2022 року | Acino в Україні

Новини

Acino об’єднала серця для людства у Всесвітній день серця 2022 року

Середа 26 Жовтня 2022

Acino щороку долучається до просвітницької кампанії з боротьби із серцево-судинними захворюваннями, яка приурочена до Всесвітнього Дня серця, що відзначається 29 вересня у понад 100-а країнах світу під егідою Всесвітньої федерації серця і за підтримки ВООЗ, а також ЮНЕСКО.

Цьогоріч Acino в Україні сфокусувалась на одній з трьох тем Всесвітнього дня серця 2022 – Використовуй ♥ для Людства, яка сьогодні як ніколи відгукується у серцях кожного працівника компанії. Адже використовувати серце — означає думати інакше, діяти сміливо, щоб допомогти іншим. Об’єднавши зусилля фахівців кардіологічних спеціальностей та членів своєї команди, Acino підтримала понад двохсот пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М.Амосова.

20-23 вересня 2022 року у межах XXIII Національного конгресу кардіологів України, де Acino виступала генеральним партнером, на стенді компанії був організований інтерактив для лікарів-кардіологів, де останні мали можливість залишити на маленькому сердечку побажання швидкого одужання пацієнтам Інституту, прикріпивши його до загального панно.

Зі свого боку 71 соціально відповідальний працівник Acino в Україні долучився до корпоративного дня донора крові, який відбувся 05 та 06 жовтня за підтримки виїзної бригади «ДонорUA». За два дні було зібрано майже 32 літра крові, які подарують шанс на життя багатьом маленьким та великим пацієнтам НІССХ ім. М.М. Амосова.

Урочиста передача зібраного об’єму донорської крові, панно побажань та «сердечних» смаколиків на підтримку пацієнтів інституту відбулася за участі представників Acino в Україні, головного лікаря НІССХ ім. М.М. Амосова, к.мед.н. Сергія Олеговича Сіромахи та завідуючої Центру крові, лікаря-трансфузіолога Альони Василівни Миги 19 жовтня 2022 року.

«Acino регулярно організовує соціальні ініціативи, спрямовані на покращення якості життя населення та розвиток регіонів світу, де компанія веде свою діяльність. Проте подібний захід був проведений в групі компаній вперше. В Acino в Україні ми прагнемо до того, щоб корпоративне донорство стало нормою для бізнесу, особливо тоді, коли країні конче потрібно збільшувати запаси крові в умовах воєнного стану. Плануємо зробити цей досвід ще однією доброю традицією для нашої команди та стимулювати донорство крові шляхом різноманітних заохочень», – коментує генеральний директор Acino в Україні Євген Заїка.

Acino в Україні впевнена, що такі соціальні ініціативи, направлені на підтримку нації, є надважливими у часи війни та додають впевненості кожному співвітчизнику у завтрашньому дні.