ACINO гарантує безпеку співробітників та продовжує забезпечувати необхідними препаратами | Acino в Україні

Новини

ACINO гарантує безпеку співробітників та продовжує забезпечувати необхідними препаратами

Понеділок 23 Березня 2020

Сьогодні всі ми зіткнулися з ситуацією, з якою ще ніхто ніколи не стикався ані люди, ані бізнес. Ми маємо створити нові підходи та пристосуватися до сучасних умов життя та праці. Ми спостерігаємо виняткову рішучість у командах компанії по всьому світу, а також серед людей та громад навколо нас. Так, всім нам належить об’єднатися у протидії з COVID-19.

Головною метою ACINO – є гарантування безпеки співробітників компанії та безперервне забезпечення ринків, де ми ведемо нашу діяльність, необхідними лікарськими засобами.

Усвідомлюючи відповідальність перед нашими пацієнтами, розуміючи їхні потреби у лікарських засобах по всьому світу, ми продовжуємо підтримувати їх і медичних працівників та систему охорони здоров’я у кожній країні. Вони розраховують на нас.

Ми дуже уважно стежимо за розвитком ситуації, а також заходами, які вживають органи місцевої влади у кожній країні, де ми оперуємо. Ми впровадили суворі заходи щодо захисту та безпеки наших співробітників на всіх наших виробничих підприємствах, які продовжують працювати, щоб забезпечити безперервне постачання необхідних лікарських засобів нашим пацієнтам.  Для всіх інших наших підрозділів, які підтримують життєдіяльність Групи компаній ACINO, ми ввели спеціальні умови та режим роботи згідно із законодавством кожної держави і прийнятих урядами карантинних заходів. Це і самоізоляція низки команд, і віддалений режим роботи, і додаткові санітарно-гігієнічні заходи та інше для збереження наших співробітників у безпеці. Ми безмежно пишаємось нашими співробітниками, які віддано своїй справі роблять все можливе, стикнувшись віч-на-віч з цим викликом.

Ми продовжуємо тісно співпрацювати з клієнтами, постачальниками та партнерами, щоб як орієнтуватися в цих нових та несприятливих для всіх нас умовах, так і надалі гарантувати виконання взятих на себе зобов’язань.

Зараз настав час згуртуватися та підтримати одне одного, щоб і надалі наші пацієнти та фахівці охорони здоров’я були впевнені у доступності необхідних лікарських засобів.

Якщо у вас виникли питання, будь ласка, звертайтеся до нас. Разом ми впораємося з цим викликом.